NM 2019 Elektrobuggy

translation services

Vi har den store glede å invitere deg til NM i Elektrobuggy 31. August. Vi skal kåre årets fører i klassen 1:10 Elektro buggy. Norges eliten kommer for å kjempe om den gjeve tittelen. Det skal kjøres i både 2WD og 4WD. Løp vil foregå både Lørdag og Søndag. Løpsoppsett orologi replica svizzeri vil bli lagt ut på vår hjemmeside på Facebook. søk etter oss der for å få mer informasjon underveis «Innherred rc bilklubb»

Kort om Tidskjema for førere:

Registering innen kl. 09.00. Førermøte kl. 09.30. 1. kval. heat kl. 10.00. Detaljert tidsskjema annonseres ellers løpsdagen. Deltagere er selv ansvarlig for å kontrollere alle Breitling Replica opplysninger i førerlisten som blir publisert før start første heat (navn, klubb, lisensnummer og frekvenser som skal benyttes). Kontroller kjørenummer før hver finale.

Påmelding kan gjøres på www.myrcm.ch

Direktelink: https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=47364&pLa=en

Det vil som alltid hos Innherred RC bilklubb bli gjennomført løp for våre rekrutter. Still opp med den RC bil du har og ha en fantastisk dag sammen med oss.

Legg igjen en kommentar