Kontakt Info IHRC

translation services

final_logo_black on white

Innherred RC Bil Klubb

Er en forening som har til formål å samle motorsportinteresserte personer i alle aldre. Hensikten er å gi folk et alternativ til motorsport i full skala. Og å ha det veldig gøy sammen! Klubben har ca. 40 medlemmer, 2 av disse er funksjonshemmede og vi synes det er ekstra fint at vi kan bidra til at slike cheap tag heuer replica personer også har en idrett og utøve. Klubben er tilsluttet Norges Idrettsforbund gjennom Motorsportforbundet (NMF), som er hovedorganet for modellbilsporten i Norge. NMF er igjen tilsluttet EFRA (European Federation of Radiocontrolled Automobiles). Modellbilsporten utøves hovedsaklig etter internasjonale regler, slik at alle konkurrerer på stort sett samme grunnlag over hele verden. Klubben arrangerer en rekke konkurranser hvert år, både nasjonale og internasjonale, hvor også DU kan delta!

Medlemmene er personer i aldre, hovedtyngden av medlemmene er ca 15-25 år, men med personer som er i alderen 35-50 år som sitter i styret og som driver klubben.

Kjerringer og unger er med på dette også, kiosk, regnskap osv.

Hvilke fordeler har jeg som medlem?

Som medlem av Innherred RC bil klubb, har du full anledning til å bruke baneanleggene våre innenfor de regler som gjelder for den enkelte bane. Du får muligheten til å delta i konkurranser hvis du vil, og som deltager vil du oppleve at din hobby blir mye mer givende og meningsfylt. Det er gøy å kjøre modellbil, men enda mer moro og lærerikt er det å kjøre i konkurranse med andre! Som medlem vil du få innbydelser til alle løp i den klassen du konkurrerer i.

Husk at ALLE som deltar har vært nybegynnere, så ikke fortvil om du ikke henger med fra starten av! Som nybegynner er du sikkert full av spørsmål om bil, radio, justeringer, etc. Som medlem av klubben vil du tag heuer replica watches få kontakt med likesinnede i et hyggelig miljø, og du kan dra nytte av andres erfaring og hjelp. Ikke vær redd for å be noen om råd, uansett!

 Hva kreves det for å delta i konkurranser?

Først og fremst må du være medlem i en modellbilklubb. For deg som bor i Midt Norge området, er IMSK-RC et naturlig valg. Pass på at du skaffer deg en bil av kurant type og merke som tilfredsstiller kravene for konkurransebruk, ikke minst hvis du velger å kjøpe en brukt bil.  Ta kontakt med en av forhandlerne, eller snakk med en som allerede kjører i den klassen du har tenkt å delta i. Pass deg for avisannonser som kan virke villedende”, du kan risikere å bli lurt! Sørg for å få tak i et kurant kjøretøy, som du fortsatt kan få tak i deler til.

I tillegg kreves det at du løser førerlisens fra Motorsportforbundet (NMF). Se på NMFs websider for mer informasjon om dette. Giro og medlemskort blir sendt deg pr. post automatisk hvert år når du først er registrert hos NMF.

NB! Det er helt frivillig om du bare ønsker å kjøre og ha det moro, eller om du og også vil delta i konkurranser. Uansett vil tag heuer replica vi oppfordre deg til å sjekke terminlista, og ta med deg noen venner ut og se på når det er løp! Kanskje vil du hjelpe til å arrangere også?

Mange av klubbens medlemmer har deltatt i konkurranser og de sitter inne med mye erfaring. Ta en prat med disse også hvis du tenker å delta i konurranser, da slipper man å gå i mange feller som nybegynner.

HVORDAN BLIR DU MEDLEM I INNHERRED RC BILKLUBB?

Det er ganske enkelt! Du kan registrere deg inn på våre nettsider. Når du fått tilsendt giro med medlemskort, er det bare å betale. Dersom rolex replique montre du ikke har internett-tilgang, send et kort/brev med ditt navn og adresse til:

INNHERRED RC BILKLUBB

V/Stein Ove Nordahl

7620 Skogn

Mobil 92422483

Ikke nøl med å ringe vi skal svare så godt vi kan og være behjelpelig!

Kontaktpersoner og mailliste: (@ er byttet med [at] pga. sikerhetsmessige grunner/slipper en del spam til dere og i forumet!)

Leder                   :      Stein Ove Nordahl

Nestleder             :      Ståle Bergstrand

Sekretær              :      Vegard Krokstad

Valgkomite           :      Kenneth Neverdal  – Ove Aune

Tlf: 41235360                 Ståle Bergstrand       stale.bergstrand[at]tebb.no

Tlf: 47479562                 Vegard Krokstad        vegard.krokstad[at]tebb.no

Tlf: 95845283                 Ove Aune                     oveaune[at]gmail.com

Tlf: 95466974                 Kenneth Neverdal      k_storhaug_neverdal[at]hotmail.com


Legg igjen en kommentar