Info IHRC Raceway

translation services

(Veibeskrivelse med gps koordinater.)

BANEANLEGG

Klubben disponerer et nytt baneareal i Torsbustaden i Skogn det er bygd en ny bane som er tilpasset biler i skala 1/10 og 1/8 fortrinnsvis i off road klasse og truggy/monster truck.

Banen vil vektlegge at det blir et anlegg som er tilpasset funksjonshemmede og bevegelseshemmede personer, klubben har som etisk retningslinje at alle i samfunnet skal ha et alternativ til å utøve en idrett.

Vi vil appellere til alle personer i aldre, da dette er panerai replica watches en sport som er like godt egnet til barn ifra 7år og oppover til 70år, her er alle like velkomne

Alle er hjertelig velkomne til å prøve sin egen bil. Klubben har et langsiktig perspektiv på å bygge seg sakte men godt opp til å bli en god og attraktiv klubb, det er pr dags dato ikke noen RC bane som er registrert i Norges motorsportforbund, som har tilhold nord for Trondheim og opp til Nordland, hvilket betyr at vi vil prøve å dra med oss alle i Fylket til å melde seg inn i klubben og utøve idretten på en attraktiv og profesjonell måte.

Dette er en start på noe godt som vi har tro på.

For Sesongen 2013 ble det gjennomført NM-løp i 1/10 Elektro og Norgescuprunde i 1/10 Elektro, og Norgescup runde i 1/8 Nitro i tillegg til de løpene som vi selv arrangerer lokalt.

Baneanlegget består av handicap-tilpasset WC med dusj muligheter og kjøreplattform som er mulig for rullestolbrukere å bruke, det er flomlys på banen (12KW), parkering for ca 200 personbiler, med adkomst til banen med bare 50m gange, det skal bygges overbyggde mekkeområder som er planlagt ferdig mai/juni 2010, det vil bli avsatt mekkeplass for ca 100 førere med tilgang trykkluft og panerai replica vann, Det er egen varmestue med kiosk, Det er 150m å gå for å komme til denne varmestua ifra baneanlegget, der vil det under større arrangement bli servert ”vanlig” husmannskost” som for eksempel trønderske kjøttkakerJ, i tillegg til vanlig junkfood med mer, brus, kaffe RED BULL osv, det er 3 toaletter totalt på anlegget i tillegg til dusjmuligheter – alle fasiliteter!

dvs. at det er ca 10 min med bil til Moan Camping

http://www.levangercamping.no/

eller så er det 12 min til Backlund Hotell i Levanger

http://www.backlund.no/

Disse plassene har overkommelige priser og kapasiteten er god

Ifra Trondheim lufthavn Værnes er det ca 5 mil opp til baneanlegget, ca 45 min med bil, skyss med noen av klubbens medlemmer kan ordnes på forespørsel, noe privat innkvartering kan også ordnes etter nærmere avtale

Ved løp vil det bli elektronisk tidtaking og speaker. I sommerhalvåret er det aktivitet stortsett hver uke. Stikk innom! Og spør i vei!

Når det gjelder selve baneanlegget så vil dette bestå av en kjøresløyfe på ca 220-240m, optimalisert for 1/10 buggy og Truggy, breitling replica dekket vil bestå av steinheller, kunstgress, sviller samt en Wall of Death, og en drop/table top, pit lane blir på ca15 Mog vil ligge foran tellebua.

Det er montert nytt høytaleranlegg. i tillegg er det høytalere på kjøreplattform og i mekkeområde.

Selve banen er delvis inn gjerdet.

Selve banemarkeringen består av korrugerte rør som er 10CM i diameter, dette gjelder både indre og ytre spor, baneunderlaget er i sin helhet dekket med kunstgress.


1 kommentar

Legg igjen en kommentar