Gratulere Roy Gjemble

translation services

Roy Gjemble Vinner av Norges cupen 2013 i klassen: Offroad elektro Buggy 2WD og 4WD 

 

Innherred RC Bilklubb ønsker å gratulere Roy Gjemble med en fantastisk seier i Norgescupen 2013 i klassen Offroad elektro Buggy 2WD og 4WD .

 

Roy har i hele år kjørt godt og kjempet i teten gjennom hele sesongen. Han har kjørt 5 av 6 norges cup runder. Av disse rundene har han tatt 3 første plasser og 4 andre plasser og 3 tredje plasser. Med andre ord han har hvert på pallen i alle løp han har deltatt i 2wd og 4wd i år.

Årets siste NC løp gikk av stabelen i Bergen. Det startet med 2WD på lørdagen som begynte bra for Roy, med seier i den første finalen av 3 totalt, den andre finalen havnet han på en 2 plass bak bare 1,2 sekunder bak den lokale helten Claus Didriksen. For å sikre seieren valgte Roy å gjøre noen setup endringer i bl.a å flytte demperne foran på bærearmen og heve det ytre camberlinkfeste 1mm. Dette ble dessverre totalt bom som igjen førte til mange førerfeil i siste finale. Roy havnet allikevel på en andre plass i løpet, men dette var mer en godt nok til å kunne heve armene i været å feire årets første delmål å vinne klassen 2WD i Norges cupen.

4wd klassen kjørte på Søndagen. Starten gikk i striregn og dette været vedvarte frem til finale delen av løpet. Roy var meget opptatt av å «sikre» bilen mot værforholdene og holde fokuset oppe. Han vant alle kvalifiseringsløpene greit og kunne nå fokusere på finalene. Med første startspor kunne Roy nå se fremover og sikre seieren i alle 3 finaler. Årets andre delmål var i boks. Roy var vinner av Norges cupen i 4WD. Roy kunne nå kjøre hjem med 2 vinner pokaler og 2 TQ ( Top Qualifier ) premier i bilen.

 

Roy har nå bare et hovedmål igjen, og det er å vinne Norges Mesterskapet i 2wd og 4wd på hjemmebane oppi Torsbustaden. Roy fremstår i dag som den beste føreren Innherred RC Bilklubb har og han brenner for klubben sin. Deltar på så mange dugnader han kan, og er veldig hjelpsom for alle de nye førerne som klubben i det siste året har fått inn. IHRC ønsker han lykke til med NM et og håper det er han som kan stå på pallen og heve kongepokalen som også skal deles ut i år.

 Her er Roys race utstyr

2WD:  Kyosho RB6 med Team Orion R10PRO regulator og batterier fra Hobbyking, Turnigy A-spec.

4WD: Durango DEX410v3 med Hobbywing Xerun 120a v2.1 regulator med Turnigy TrackStar 5.5t motor og Turnigy A-spec batterier

Legg igjen en kommentar