Kategori: Nyheter


IHRC behjelpelig med innkjøp av RC bil

Innherred RC bilklubb har inngått en avtale med en leverandør av RC biler og utstyr. Vi kan derfor være behjelpelig med innkjøp av bil eller deler. Avtalen gjelder for flere kjente merker. Noen eksempler er  som cheap panerai replica Associated, Durango, Xray, samt tilhørende utstyr, batterier ladere fartsregulatorer etc etc. Dere kan gå inn på hjemmesiden til www.mustit.no og se på utvalget der. Ta deretter kontakt med Stein Ove på mail  stein.ove.nordahl@ntebb.no eller tlf. 924 22 483. Han vil være behjelpelig med å finne rett type bil og utstyr til din prisklasse. De andre medlemmene er også behjelpelig med spørsmål rundt sporten vår.

Vi har gode priser på de utsalgsprisene dere ser på hjemmesiden til Mustit, og vi skal ikke tjene penger på dette, men ønsker at du panerai replica watches melder deg inn i vår klubb og kommer til Torsbustaden og kjører bil 🙂 Er du allerede en av de 100 medlemmene vi har allerede, så er vi behjelpelig med å skaffe deler og utstyr til dere også selvsagt.

Til informasjon så kan vi sende faktura til deg på totalbeløpet. 

Her ser dere noen av modellene.

Mugen

Mugen

XRAY

XRAY

Prolite

Prolite

Nasjonale løp i 2014

Som nevnt tidligere er terminlisten fra Norges Motorsport Forbundet nå lansert. IHRC er stole over å kunne annonsere 2 nasjonale løp i år. Årets store høydepunkt er uten tvil NM i 1:8 Buggy. Dette løpet er også Kongepokal løp. Løpet vil i tillegg være åpningen av vår nye bane på Torsbustaden. Vi vil komme tilbake med MYE mer informasjon rundt dette senere. Datoene for de nasjonale løpene er som følger:

NC2 1:10 Elektro Buggy10-11 Mai

Link til påmeldingssiden på nett. 

NM   1:8 Buggy 16-17 August.

Link til påmeldingssiden på nett

Gratulere Roy Gjemble

Roy Gjemble Vinner av Norges cupen 2013 i klassen: Offroad elektro Buggy 2WD og 4WD 

 

Innherred RC Bilklubb ønsker å gratulere Roy Gjemble med en fantastisk seier i Norgescupen 2013 i klassen Offroad elektro Buggy 2WD og 4WD .

 

Roy har i hele år kjørt godt og kjempet i teten gjennom hele sesongen. Han har kjørt 5 av 6 norges cup runder. Av disse rundene har han tatt 3 første plasser og 4 andre plasser og 3 tredje plasser. Med andre ord han har hvert på pallen i alle løp han har deltatt i 2wd og 4wd i år.

Årets siste NC løp gikk av stabelen i Bergen. Det startet med 2WD på lørdagen som begynte bra for Roy, med seier i den første finalen av 3 totalt, den andre finalen havnet han på en 2 plass bak bare 1,2 sekunder bak den lokale helten Claus Didriksen. For å sikre seieren valgte Roy å gjøre noen setup endringer i bl.a å flytte demperne foran på bærearmen og heve det ytre camberlinkfeste 1mm. Dette ble dessverre totalt bom som igjen førte til mange førerfeil i siste finale. Roy havnet allikevel på en andre plass i løpet, men dette var mer en godt nok til å kunne heve armene i været å feire årets første delmål å vinne klassen 2WD i Norges cupen.

4wd klassen kjørte på Søndagen. Starten gikk i striregn og dette været vedvarte frem til finale delen av løpet. Roy var meget opptatt av å «sikre» bilen mot værforholdene og holde fokuset oppe. Han vant alle kvalifiseringsløpene greit og kunne nå fokusere på finalene. Med første startspor kunne Roy nå se fremover og sikre seieren i alle 3 finaler. Årets andre delmål var i boks. Roy var vinner av Norges cupen i 4WD. Roy kunne nå kjøre hjem med 2 vinner pokaler og 2 TQ ( Top Qualifier ) premier i bilen.

 

Roy har nå bare et hovedmål igjen, og det er å vinne Norges Mesterskapet i 2wd og 4wd på hjemmebane oppi Torsbustaden. Roy fremstår i dag som den beste føreren Innherred RC Bilklubb har og han brenner for klubben sin. Deltar på så mange dugnader han kan, og er veldig hjelpsom for alle de nye førerne som klubben i det siste året har fått inn. IHRC ønsker han lykke til med NM et og håper det er han som kan stå på pallen og heve kongepokalen som også skal deles ut i år.

 Her er Roys race utstyr

2WD:  Kyosho RB6 med Team Orion R10PRO regulator og batterier fra Hobbyking, Turnigy A-spec.

4WD: Durango DEX410v3 med Hobbywing Xerun 120a v2.1 regulator med Turnigy TrackStar 5.5t motor og Turnigy A-spec batterier

Kjøring 04.08.2013

I dag, 04.08.13 ble det samling på banen vår. Telleanlegg var også startet opp. Det var en del biler. De fleste av bilene ble stor sett kjørt av vår yngre gruppe. De minste var på 3 år. Det gror godt i ihrc-klubben.  Nå er det bare å vente på Norgesmestersk apet i 1:10 Buggy og Short Course 31. August – 1. September 2013. Link til NM

 

Torsbustan. 4. august 2013. Innherred RC-klubb

Foto:Hanne Holthe Munkeby

Torsbustan. 4. august 2013. Roy Mediås med attter Eivår 3 år. IMG_3701. Far instruerer bruken av radiostyrt bil._edited-1

Foto:Hanne Holthe Munkeby

Torsbustan. 4. august 2013.IMG_3699. Radiobil.

Foto:Hanne Holthe Munkeby

Flott besøk oppi IHRC – Raceway

Stein Ove har hatt besøk av skoleklasse oppi Torsbustaden. Det ble meget godt mottatt av elevene som fikk en opplevelse som de sent glemmer  Laughing

IMG_0499

Løpsrapport 1:8 Buggy 11-12. Mai 2013

Vedlagt løpsrapport dokument.

 

Løpsrapport 12 mai 2013 18 Buggy

 

 

Mvh

Vegard

Nyhet !!! IHRC Utvider RC anlegget sitt.

Som vi skrev i det siste nyhetsbrevet, så hadde Stein Ove  planer om å utvide IHRC sitt baneområde. Nå har planene satt seg og vi kan nå presentere

vår nye  1:8 nitro bane i tillegg til vår allerede fantastiske 1:10 bane.

3D bilde av den nye Buggy banen

 

 

 

 

Den er selvsagt bare i begynnerfasen, men som dere ser den kommer til å bli helt rå.

Vi har i tillegg gått til innkjøp av 5 brakkerigger som står klare til henting i Trondheim. De kommer til å danne vårt nye klubbhus i tillegg til et kjøkken/kiosk anlegg.

Mye dugnadsarbeid står foran oss, men vi er klare til å gjøre en innsats. Vi er overbeviste om at IHRC kommer til å bli et av Norges beste RC anlegg for både 1:10 og 1:8 klassene, når dette er på plass.

Mer informasjon kommer etter hvert. Følg oss på Facebook. 

 

 

 

7th Petit Race i Moss

Det er med stor glede å melde at vi har fått en Vinner i årets Petit Race 2013.

Roy Gjemble fikk første plass i B-finalen 4WD Søndag 13 januar. Dette ble klart etter å ha slått Martin Sørlie med 4 sekunder etter 16 runder rundt Mustit Raceway sin bane.

Hele 51 startende ble registrert. førere fra bl.a Sverige, England og Tsjekkia.

Stein Ove Nordahl leverte også et godt resultat med en 5 plass i D-finalen

Vi gratulerer

petitrc race, petitrc.com, rc car, rc, forum,

Her har dere en link til arrangørens referat fra helgens løp: http://www.petitrc.com/_forumphp/showthread.php?69328-LIVE-Coverage-PETITRC-RACE-2013-7th-edition-Norway/page3#top

Innherred RC Bilklubbs deltakelse i NM 1:10 Offroad 2WD og 4WD

Løpsrapport NM Offroad i Moss 2012

 

Vedlegget er et PDF dokument.

Invitasjon til Norsk – Svensk løp den 1/7 på Innherred RC klubb

Vi har bedt søta bror hjem til vårt anlegg i Trøndelag den 1/7-2012, dem har annosert ankomst denne dagen.
og vi ønsker defor og innby alle andre i Norge også.
Kort sagt vi kjører følgende:
2WD off road
4WD off road
5minutter heat
3 kval og 3 finaler
alt på en dag
startavgift 150 NOK
Premiering og kiosk er på plass, overnatting kan også ordnes
om det skulle bli mulig og om det er interresse for det så kjører vi SC også

ta turen til Trøndelag, om ikke annet for å kjøre på en av Norges beste 1/10 off road bane.
Jeg skal love dere som alltid at det er fint vær og at det er verdt turen

ring meg for spm
92 42 24 83

TRYKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL PÅMELDING
påmelding er åpen

Det vil være mulig og komme akkurat når dere vil, banen er åpen, bare gi meg beskjed så fikser jeg overnatting, overnatting koster 250,- pr snute
Mvh
Stein Ove Nordahl

Next page →