Stor dugnadshelg 10. Mars

translation services

Søndag 10. Mars ble det gjennomført en stor dugnadsdag. Alle de 5 brakkene vi har godt til innkjøp av i Trondheim ble fraktet til Torsbustaden. Dette var ikke en enkel operasjon og det krevde et stort antall personer i sving. Dagen begynte allerede kl 05:30 da Stein Ove kjørte Per Kåre Hjelmstadbakk til Stjørdal for å hente traileren som skulle frakte brakkene fra Trondheim til Torsbustaden. I Trondheim sto Håvard Krokstad klar med kran fra Nordic Crane. Han fikk hjelp fra Thomas til å troppe opp brakkene. Dette viste seg å være en strevsom jobb, da is og tett sammensatte brakker skapte store problemer underveis. Når Per Kåre ankom Torsbustaden sto Åsmund Malum klar med hjullaster og fikk de av bilen og satt de opp på en midlertidig plassering. Vegard og Stein Ove bidra med å stenge vegen for trafikken og legge opp paller som brakkene  ble plassert på. ( bare så det er sagt, så ble Vegard sykemeldt en uke pga feil utført løft av 2 gaffel forlengere, hva gjør man ikke for sin klubb 😉 kl. 19:00 var alle 5 brakkene på plass. Vi ønsker til slutt å takk Per Kåre Sjåfør, Åsmund Hjullaster og Håvard fra Nordic Crane for hjelpen på en Søndag. Tusen takk. Tillegg var Thomas, Vegard og Stein Ove på plass i Trondheim og Torsbustaden. Espen og Ståle bidro på sin måte hos, slik at vi fortsatt kan få låne stor traktor til våren. Summa summarum, en stor dugnads helg.

Se bilder fra dagen Youtube

 

 

Legg igjen en kommentar