Forum

translation services

Velkommen Gjest 

Vis/skjul toppen

Velkommen gjest. innlegg på dette forumet forutsetter at du registrerer deg.

Sider: [1]
Redaktør Emne:Facebook
RoyM
Administrator
Innlegg: 24
Permalink
Innlegg Facebook
på: August 13, 2012, 08:47
Sitat

Hei

Kjempebra nettside og forum dette... 😀

Har det vært en ide å lagen en FB-side for ihrc.no? Jeg tror man når ende flere folk. Wordpress-plattformen har mange fine tileggsprogram for FB etter hva jeg har hørt.

Jeg registrerer en del RC-kjøring av biler og helikopter på Skogn barne og ungdomsskole. Enda mere reklame om klubben --> flere medlemmer.... 😀 😀

MVH Roy Mediås

MVH Roy Mediås

Gjest
Ny forumbruker
Innlegg: 1
Permalink
Innlegg Re: Facebook
på: August 15, 2012, 16:23
Sitat

Æ ska ta å sjekk ut derre æ. Æ nevnt vel den gangen æ ordna hjemmesiden at æ skulle lage ei side på facebook også. Men pga frastedeværelse ifra min side har æ ikke brukt tid på noe rc før nå. Men fra å med nå så ska æ engasjere mæ mere.

Det e ein del fordeler som du nevne med facebook. Men det kainn ha sine bakdeler også. Men det e mye opp te oss. Bakdeler som mange erfare e at facebook overskygge hjemmesia. Men vess mainn tvinge folk til å besøke hjemmesia for nødvendig info så kainn facebook brukes til en bra rekrutteringsside.

Mvh
Roy S

Sider: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Versjon: 1.0.34 ; Siden ble lastet på: 0.055 sekunder.

4 kommentarer

 1. Cato sier:

  Cato, 28 år, samboer med 2 barn. Bor i Levanger. Innflyttet fra Toten. 2012 blir mitt 2år som medlem av innherred rc. Har 4 Rc biler tre nitro og en el.buggy. Har drevet med dette i snart 6 år. Mest for moro men fått mer int. for banekjøring. Så håper det blir en bra sommer og muligheten til å bli bedre kjent med flere rc-folk i området!

 2. Vegard Krokstad sier:

  Hei Cato!

  Vi har tellesløyfe oppi Torsbustaden. Den er ikke tilknyttet et nettverk, med unntak når vi kjører klubbløp eller Norgescup. Da rigger vi opp alt vårt utstyr. Vi vil i år se på om vi kan koble opp systemet også under treningskvelder, slik at man kan kjøre i mot seg selv. Vi har nettopp hatt hele 7 mann i Drammen på kurs i bruken tidtakersystemet vårt. Så muligheten skal ligge til rette for slik aktivitet. Vegard

 3. johnare sier:

  Hei! – usikker på hvor/om man kan legge inn salgsannonser her? Har noe nitrostæsj som jeg ikke har bruk for lengre.. (biler, deler, starter, osv)

 4. Vegard Krokstad sier:

  Du kan gjerne legge ut rc relaterte varer for salg på vårt forum. Lykke til

Legg igjen en kommentar